Pečená sekaná s houbovo-špenátovou nádivkou

Sekaná se hodí jak k obědu, tak k večeři. A pokud k vám zavítá návštěva, není nic jednoduššího, než je tímto pokrmem pohostit. A pak už je jedno, v kterou denní hodinu. Tato sekaná se skvěle hodí k omáčkám i třeba k bramborám či kaši. Skvělá bude také jen tak s chlebem. Je totiž plněná špenátem a japonskými houbami. Nic na tom není!
Ingredience
Postup přípravy
Houby a špenát osolte, opepřete a smíchejte s česnekovým kořením. Nechte podusit.
V misce smíchejte strouhanku s mlékem a nechte strouhanku nasáknout.
Přidejte mleté maso, nakrájené kimchi, česnek, cibuli, vejce, kukuřičný škrob, sójovou omáčku, sezamový olej, sůl a pepř a pořádně promíchejte.
Připravte si plech vyložený pečícím papírem a postříkejte olejem ve spreji.
Maso vyložte stejnoměrně na pečicí papír a nahoru položte špenátovo-houbovou směs.
Zabalte do rolády a konce uzavřete, abyste vytvořili bochánek.
Pečte 40-45 minut při teplotě 200°C.