Pečená treska se salátem z avokáda, manga a okurky!

Pečená treska se salátem z avokáda, manga a okurky! Zdroj: bbcgoodfood.com

Říká se, že bychom si měli minimálně jednou týdně dopřát k jídlu rybu. Proč si k ní neudělat i výborný salát s avokádem, mangem a okurkou?

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 15 minut
Počet porcí: 2

Ingredience

Hrst nasekaného koriandru
Jarní cibulka nakrájená na plátky 2 ks
Chilli paprička 1 ks
Cherry rajčata 160 g
1/4 nakrájené okurky
Malé avokádo nakrájené na plátky 1 ks
Malé mango nakrájené na kostičky 1 ks
Limetka 1 ks
Dva filety z tresky bez kůže 250 g

Postup přípravy

1.

Rozehřejte si troubu na 180°C. Poté si do pečící mísy vložte filety z tresky a pokapejte je šťávou z půlky limetky a přidejte trochu nastrouhané kůry a opepřete. Pečte přibližně 8 minut.

2.

V misce si smíchejte všechny zbylé ingredience, přidejte šťávu z druhé poloviny limetky a důkladně promíchejte.

3.

Poté si salát dejte na talíř a nahoru položte upečenou tresku. Přejeme dobrou chuť!

Autor:
Publikováno: 14. 8. 2017 10:56 Nahlásit obsah