Pečená treska se salátem z avokáda, manga a okurky!

Říká se, že bychom si měli minimálně jednou týdně dopřát k jídlu rybu. Proč si k ní neudělat i výborný salát s avokádem, mangem a okurkou?
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
15 minut
Počet porcí:
2
Ingredience
Hrst nasekaného koriandru
Jarní cibulka nakrájená na plátky
2 ks
Chilli paprička
1 ks
Cherry rajčata
160 g
1/4 nakrájené okurky
Malé avokádo nakrájené na plátky
1 ks
Malé mango nakrájené na kostičky
1 ks
Limetka
1 ks
Dva filety z tresky bez kůže
250 g
Postup přípravy
1.
Rozehřejte si troubu na 180°C. Poté si do pečící mísy vložte filety z tresky a pokapejte je šťávou z půlky limetky a přidejte trochu nastrouhané kůry a opepřete. Pečte přibližně 8 minut.
2.
V misce si smíchejte všechny zbylé ingredience, přidejte šťávu z druhé poloviny limetky a důkladně promíchejte.
3.
Poté si salát dejte na talíř a nahoru položte upečenou tresku. Přejeme dobrou chuť!