Smažená rýže s kuřecím masem a žampiony

Dnes vám přinášíme jednoduchý a rychlý recept na smaženou rýži s kuřecím masem, žampiony a fazolkami, který si jistě oblíbíte. Stejně jako my!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
30 minut
Počet porcí:
2
Ingredience
Sůl a pepř
Česnek
2 stroužky
Olivový olej
1 lžíce
Žampiony
200 g
Chřestové fazole
250 g
Kuřecí prsa s kůží
500 g
1/2 hrnku rýže
Postup přípravy
1.
Do hrnce dejte ½ hrnku rýže a jeden hrnek vody, přiveďte ji k varu a vařte přibližně 10 – 15 minut.
2.
Kuřecí prsa nakrájejte na malé kousky a smažte je přibližně 5 minut. Pokud máte kuřecí prsa s kůží, nemusíte je smažit na oleji.
3.
Poté k nim přidejte chřestové fazole, nakrájené houby, lžíci olivového oleje a rozmačkaný česnek.
4.
Následně přidejte uvařenou rýži.
5.
Tuto směs osolte a opepřete a vše ještě chvíli smažte.