Smažená rýže s kuřecím masem a žampiony

Smažená rýže s kuřecím masem a žampiony Zdroj: Shutterstock.com

Dnes vám přinášíme jednoduchý a rychlý recept na smaženou rýži s kuřecím masem, žampiony a fazolkami, který si jistě oblíbíte. Stejně jako my!

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 30 minut
Počet porcí: 2

Ingredience

Sůl a pepř
Česnek 2 stroužky
Olivový olej 1 lžíce
Žampiony 200 g
Chřestové fazole 250 g
Kuřecí prsa s kůží 500 g
1/2 hrnku rýže

Postup přípravy

1.

Do hrnce dejte ½ hrnku rýže a jeden hrnek vody, přiveďte ji k varu a vařte přibližně 10 – 15 minut.

2.

Kuřecí prsa nakrájejte na malé kousky a smažte je přibližně 5 minut. Pokud máte kuřecí prsa s kůží, nemusíte je smažit na oleji.

3.

Poté k nim přidejte chřestové fazole, nakrájené houby, lžíci olivového oleje a rozmačkaný česnek.

4.

Následně přidejte uvařenou rýži.

5.

Tuto směs osolte a opepřete a vše ještě chvíli smažte.

Autor:
Publikováno: 19. 10. 2017 14:41 Nahlásit obsah