Zapečená kuřecí kapsa v rajčatové omáčce s parmezánem!

Kuřecí maso je výborné na každý způsob a ještě v kombinaci s variací sýrů se vám naskytne opravdu kulinářský zážitek. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept na plněné kuřecí kapsy zapečené v rajčatové omáčce s parmezánem, kterému prostě neodoláte!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
30 minut
Počet porcí:
3
Ingredience
Sůl
dle chuti
Bazalka
2 lžíce
1/2 hrnku parmezánu
Rajčatová omáčka
3 hrnky
Olej
1 hrnek
Strouhanka
2 hrnky
Vejce
6 ks
Mouka
2 hrnky
Mozzarella
1 hrnek
Kuřecí prsa
3 ks
Postup přípravy
1.
Do kuřecích prsou vyřežte kapsu, do které vložíte nastrouhanou mozzarellu.
2.
Poté jednotlivé kapsy obalte v trojobalu a usmažte.
3.
Do zapékací mísy dejte rajčatovou omáčku a rovnoměrně ji rozetřete. Následně přidejte usmažené kuřecí kapsy, které potřete ještě trochou rajčatové omáčky.
4.
Na závěr je posypejte nastrouhaným parmezánem a bazalkou.
5.
Pečte při 180°C přibližně 20 minut. Přejeme dobrou chuť!