Drožďová polévka s knedlíčky - vegan

Tuhle polévku jste jisto jistě poprvé ochutnali od své babičky a teď potřebujete znát ten správný recept. Máme ho pro vás včetně receptu na drožďové knedlíčky, a to vše ve veganské verzi ;-)
Ingredience
Postup přípravy
Na rostlinném oleji rozpusťte v hrnci obě kostky droždí a poté je zalijte vývarem - čím méně ho použijete, tím více bude cítit chuť droždí.
Do vývaru přidejte polévkové koření, jaké máte rádi a nechte vařit.
Mezitím si připravte těsto na knedlíčky - opět na oleji rozpusťte kostku droždí a odstavte z ohně. Přidejte veškeré ingredience a pomocí vody dostaňte těsto na takovou hustotu, ze které bude možné v rukách ukoulet knedlíčky. Při dochucování knedlíčků ingrediencemi nešetřete.
Knedlíčky nyní můžete vkládat do vroucí polévky a nechat vařit. Podle velikosti knedlíčků odhadněte délku vaření. Obyčejně stačí 3 minuty.
Celou polévku ještě dochuťte solí, pepřem, majoránkou a česnekem. Přidejte nasekanou zelenou cibulku. Někteří milují v drožďové polévce chilli.