Domácí vegeta bez chemie

Domácí vegeta bez chemie

Vegetě či podravce se většinou snažíme vyhýbat, i když víme, že polévka, nebo vlastně jakékoliv jiné jídlo s ní chutná tak nějak lépe. Říkáme si, že je plná konzervantů, barviv a chemie. Navíc tolik soli! Co kdybychom vám ale řekli, že si můžete snadno a rychle udělat domácí vegetu bez „éček“, která tu kupovanou strčí do kapsy?

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 10 minut
Počet porcí: 20

Ingredience

Petržel
Libeček
Červená cibule
Česnek
Jarní cibulka
Hrubá sůl
Mrkev
Celer

Postup přípravy

1.

Vše pokrájíme a usušíme. Pak pomeleme a plníme do mlýnku na koření.

2.

Může se přidat cokoliv, kdo co má rád.

Publikováno: 13. 9. 2017 10:00 Nahlásit obsah