Domácí vegeta bez chemie

Vegetě či podravce se většinou snažíme vyhýbat, i když víme, že polévka, nebo vlastně jakékoliv jiné jídlo s ní chutná tak nějak lépe. Říkáme si, že je plná konzervantů, barviv a chemie. Navíc tolik soli! Co kdybychom vám ale řekli, že si můžete snadno a rychle udělat domácí vegetu bez „éček“, která tu kupovanou strčí do kapsy?
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
10 minut
Počet porcí:
20
Ingredience
Petržel
Libeček
Červená cibule
Česnek
Jarní cibulka
Hrubá sůl
Mrkev
Celer
Postup přípravy
1.
Vše pokrájíme a usušíme. Pak pomeleme a plníme do mlýnku na koření.
2.
Může se přidat cokoliv, kdo co má rád.